facebookflickr

coperta

Alpinismul îl văd ca pe un sport extrem(cel puțin eu) și când eram mic îl asociam cu drumețiile pe munte. Într-un târziu am descoperit diferențele între ele(foarte târziu, din păcate) și am început drumețiile pe munte, dar alpinismul l-am privit tot la fel. O activitate care nu este pentru mine.

În plimbările mele cu bicicleta l-am cunoscut pe Bogdan, care îmi tot povestea de alpinism, pe care îl practică cu mare plăcere. Încerca să-mi spună că nu este nimic extrem, dacă ești echipat corespunzător, dar nu eram așa convins și am stat departe de această activitate, până intr-o zi...

Citeşte mai departe

1614617 619218611447548 783378276 o

După multe discuţii cu Costel, care ne-a povestit ce frumos e la cabana Negoiu, am hotărât să mergem intr-o tură de 3 zile, iniţial, în jurul cabanei Negoiu. Ulterior am hotărât să reducem tura la 2 zile.

Aşa că, ne-am planificat să plecăm sâmbătă dimineaţa din Bucureşti cu destinaţia Porumbacu de Sus şi de la Porumbacu de Sus să mergem cu 2 microbuze pănă la carieră, de unde începe poteca spre cabana Negoiu. Ajunşi la cabană, să ne cazăm şi să plecăm pe un traseu, ales împreună la cabană. A doua zi, intoarcere pe jos la Porumbacu de Sus. Să vedem cum a mers.

Citeşte mai departe

1233043 560707540631989 1990125469 o

Prima dată când am ajuns pe vf. Moldoveanu a fost în cadrul concursului 2x2. Plata înscrierii la concurs a fost mică şi împreună cu Alexandra am participat la traseul x1, care ducea până la vf. Moldoveanu, cu gândul să râdem de Mihai și Andu, care păreau foarte competitivi, ei având ca obiectiv vf. Molodoveanu și vf. Negoiu. Prima ediţie a acestui concurs a fost una foarte frumoasă, o atmosferă pe care nu am regăsit-o la alte concursuri, poate şi pentru că numărul participanţilor a fost redus. Totul a fost frumos, mai puţin vf. Moldoveanu pe care l-am prins intr-o ceaţă foarte deasă. De atunci mi-am propus  că trebuie să-l văd şi fără ceaţă.

Aşa că peste un an, Mihai a făcut o invitaţie deschisă la o drumeţie prin munții Făgăraş a cărui traseu avea ca obiectiv principal vf. Moldoveanu. La această invitaţie nu am putut să spun nu.

Citeşte mai departe

coperta

Este iarnă, frig și în sfârșit zăpadă.  Deci totul este pregătit pentru a-mi aduce aminte de vară sau primăvară cu o nostalgie mai mare, pentru că acum este într-adevăr iarnă.

Și cu gândul m-am oprit la munții Bucegi, mai precis la o plimbare de două zile făcută prin iunie. Să vedem ce-mi aduc aminte ...

Citeşte mai departe

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

Joomla templates by Joomlashine