facebookflickr

Acum sunt pe la sfarsitul sezonului 3, deci nu pot sa afirm ca am deslusit toate "secretele". Dar hai sa scriu putin despre acest serial.

 

Nu stiu daca ati urmarit, dar daca nu ati urmarit haideti sa va fac un mic rezumat. Oamenii au facut niste roboti care sa-i ajute, roboti foarte avansati, tra la la si toate cele. Robotii s-au revoltat, au inceput un razboi care a durat o perioada de timp. S-a facut pace si dupa 40-50 ani, robotii au revenit si au atacat din nou. Acum au reusit sa ia si forma umana. Dupa acest atac oamenii au ajuns la un numar de doar 50000(au cam pierdut razboiul). Tot ce a mai ramas este o flota de nave comerciale, nave de extractie si o nava militara BATTLESTAR GALACTICA. Aceasta flota va fi urmarita de catre roboti sa fie distrusa, cu mici pauze, cam tot serialul.

 

Acum sa ajungem la miezul problemei.

Cea mai mare problema este lipsa tehnologiei. Adica, au putut creea roboti care sa se razvrateasca, au creeat saltul luminic, pot calatori prin spatiu fara nici o problema si mai folosesc: mopul, lopata si ciocanul. Acum nu va ganditi ca folosesc aceste echipamente sa se apere de roboti! Aici nu gaseam o problema, cu toate ca... Nu, dar procesul de obtinere al combustibilului este realizat cu buldozere, cu bande rulante si in general cu multa munca fizica! In general totul se face cu patentul si cu ciocanul. Echipamentele se strica mereu, dar ma repet, au reusit sa creeze niste super roboti. 

 

Eh, si partea care ma intereseaza pe mine cel mai mult. Mai sunt 50000 de oameni, au un singur scop comun si ei nu reusesc sa scape de BANI. Toata lumea munceste pe bani! La un moment dat se face si un sindicat! Cat de indoctrinati putem sa fim? In anul 2XXX nu gasim tehnologia sa ne facem viatza mai usoara si pe langa asta nu gasim o formula mai buna decat democratia? Intrigi politice, aceleasi reguli pe care le gasim si in ziua de astazi. Cei care faceti filme despre viitor nu puteti sa gasiti ceva mai bun sau oare noi ca specie suntem putin masochisti?

 

Mai este un sezon, sa speram ca va arata alta fata! 

 

un cetatzean.

04.03.2011, 22:37

Joomla templates by Joomlashine